mandag den 3. september 2012

Wainui Farm

Picnic Point
I forgårs tog Kathrine og jeg så videre med greyhoundbus (Big surprise) fra Brisbane til Towoomba. Det tog omkring 2 timer at køre herud, så det var ikke så slemt. Vi trak dog gennemsnitsalderen i bussen gevaldigt ned, da alle enten skulle besøge deres børnebørn eller skulle hjem fra besøget.

Da vi kom til Toowoomba blev vi hentet af Adrian som er en af Kathrines families bekendte. Vi skal bo hos hans familie på der farm i noget tid, nok indtil på søndag hvor vi måske kan komme til at se en rugby kamp.
Adrian viste os først lidt af Toowoomba og "Picnic Point", hvor der er en fantastisk udsigt over landet. Derefter kørte vi mod hans gård, hvor vi lige stoppede ved den bedste slagter (ifølge Adrian, og han har sikkert ret) hvor han købte noget kød der var lige så langt som min underarm og hånd tilsammen og ligeså bredt som en strakt hånd.

Da vi kom til gården blev vi introdukseret for næsten hele familien (deres to ældste drenge er ikke hjemme, da de spiller rugby på meget højt plan). Derudover har de en pige og et sæt tvillinger som de siger fylder 14 om to uger, men de ligner mere nogle på 16-17 år. Jeg har ingen anelse om hvad de giver dem at spise for at de er blevet så store.

Om aftenen kom nogle flere af Kathrines bekendte, Judy og Glen med deres to yngste børn, og de skulle spise aftensmad sammen med os. Vi fik det tidligere omtalte kød, noget ligende flødekartofler og salat og der var en stor kage med is til dessert.
Det var rigtig hyggeligt og de er virkelig nogle rare og venlige mennesker.

2 kommentarer:

  1. hEJ i 2
    sikken et navn på byeen
    JEG HÅBER VIRKELIG I NYDER DEN OPLEVELSE AT BO HOS NOGEN DER KENDER LANDET
    dET ER RART AT VIDE AT DER FINDES ANDET END mCd-MAD "DOWN UNDER" (lidt vrøvl caps-locken)
    meeen pas nu på at i ikke får overvægt på når i skal flyve næste gang
    Det lyder spændende med en rugby-kamp, det skulle være ret usædvanligt og lidt svært at finde ud af hvad der foregår, når man ikke er indviet i reglerne.
    Håber I får slappet af, for det trænger I vist til, med al det I har nået
    Anders

    SvarSlet
  2. hej Lærke
    Det lyder dejligt derude på farmen og sikke en udsigt. Det var dejligt at du kunne tale med far igår. Mikkel har lovet at komme på skype, så I kan tale sammen. Glæder mig til at høre nærmere om opholdet hos Kathrines bekendte og rygby-kampen og helikopterturen.
    Knus mor

    SvarSlet