søndag den 2. september 2012

Brisbane

I dag er vi så kommet til Brisbane - hvilket I dejlige kloge mennesker nok havde regnet ud udfra titlen på indlægget, men anyways - hvilket er ca. en times kørsel fra Surfer's Paradise.
Dagen startede ud som de fleste andre med undtagelse af en mindre tun eksplosion fra en yderst modstandsdygtig dåse, men bare rolig! Det eneste tilskadekomne var mit hår og det kunne hurtigt fikses med noget vand og en klud.

Mens vi ventede på greyhoundbussen besluttede vi os for at gå en tur rundt i byen (der er MEGET touristpræget) en sidste gang. Da der ikke var så meget vind som i forgårs var det meget varmt og vi satte os ind på vores gode ven McDonalds for at få en gratis vand og bruge deres gratis WiFi.
Da bussen kom var den ret fyldt, men det gjorde ikke det store, da vi kun skulle køre i lidt over en time.

Vi synes begge to at Brisbane er en rigtig flot by og den virker ikke nær så travl som Sidney. Men det er jo søndag, så det kan også være på grund af det, at byen er mindre hektisk.
De har en gratis båd her der hedder "CityHopper" og da vi gerne ville nå at se bare lidt af byen tog vi en tur rundt på floden med den. Efter det var det begyndt at blive mørkt (solen går ned omkring kl. 18) og vi gik tilbage mod hostlet, men smuttede lige en tur forbi den nærmeste McDonalds. Desværre til vores store ærgelse var deres WiFi i stykker og mildest talt ubrugeligt. Så nuhar vi købt internet på hostellet i dyre domme!

I morgen tager vi videre til Dalby, hvilket er lidt vest for Brisbane (altså inde i landet), da Kathrine kender nogle derfra. Vi vil nok være der i nogle dage og jeg holder fingrene krydset forat de har internet vi kan bruge :)

Nu tror jeg at jeg vil lægge mig til at sove før det bliver for sent og håbe at der ikke kommer alt for mange tog forbi togstationen (som vores hostel ligger meget tæt på).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar