søndag den 23. september 2012

Regnskoven

I dag  blev vi hentet kl. 8.30 foran hostellet, da vi skulle se regnskoven nær Cairns. Vi skulle dog først hente en masse andre der skulle på samme tur som os og det var ikke ligefrem alle der var lige så hurtige som os. Faktisk langtfra. Vi skulle sidde og vente i næsten 10 minutter på at nogle kunne komme ned til vejen, betale og komme ind i bussen (I know #firstworldproblems). Men de kom til sidst. Og vi mødte nogle andre danskere på vores alder der også skulle på turen. De var dog på Spring Break, da de læste på universitetet i Melbourne, Australien.

Vi skulle køre med Skyway over regnskoven og det var så godt og flot når man ser alting oppefra. Man kunne stå af 2 gange undervejs så man også kunne se regnskoven fra jorden og se/høre om dyrelivet osv. Jeg synes at det var ret interessant.

Efter det havde vi nogle timer i den lille landsby Kurunda, hvor vi først gik rundt og kiggede i forretningens og alle deres souvenirers.
Efter at have kigget på alt det gik vi et længere tur gennem regnskoven og langs floden (vi så dog ikke nogle krokodiller) hen til jernbanestationen.
Floden fra Skyway
Det var meningen af vi skulle af sted kl. 15.30, men vi byttede vores pas til afgangen kl. 14 da vi havde set alt det vi gad i byen. Men heldet er ikke altid med os og selvfølgelig var toget ca. 30 minutter forsinket. Det sker jo, men det gør det ikke mindre træls. Men vi kom tilbage til Cairns bare lidt senere end planlagt.

Da vi kom tilbage til Cairns gik vi en hurtig tur forbi deres "Night Market". Og det er en god blanding mellem TV-Shop, en sourvenirers butik og China Town. Og før du spørg Rasmus: Nej de havde ikke Beats By Dre. Men de havde en anden butik du nok ville have syntes om. Der var alt muligt selvlysende elektronik ragelse såsom vækkeur der komme oplade ting, gjernstyret helikoptere (i mange forskellige størrelser, men alle for stor til mine tasker.  Sorry :p). Kathrine fik en massage, da hun havde haft lidt ondt i ryggen på det sidste, mens jeg gik rundt og kiggede på de forskellige butikker.

Lige nu er vi (igen) i Indie Travel, da de har gratis WiFi.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar