mandag den 10. september 2012

Australian Zoo

Judy var så sød at give os billetterne til Australian Zoo og det var SÅ fantastisk! De havde rigtig mange forskellige shows og vi så alle de gode af dem (fodring af kæmpe skildpadder, krokodille og fugleshow, elefant fodring, odderfodring, koala fodring og tiger show) samt et ton forskellige dyr.


Her er et mindre udvalg af de billeder jeg tog mens vi var der (både fra shows og af dyrene generelt).












Australian Zoo er den zoo Steve Irwin "tilhørte" og efter hans død har hans kone overtaget ejerskabet af den. Den kører stadig meget på hans eftermæle med en masse krokodiller og slanger (lige som han godt kunne lide) men der er også masser af andre mere eller mindre fredelige dyr.

Faktisk er deres farligste dyr (hvis man regner ud efter skader på personalet) deres oddere: Bonnie, Maria og Rose. Selv lederen (Steve?) havde pådraget sig en "mindre" skade på hånden, da han undervurderet odderen Bonnie. Det kostede ham 36 sting i hånden. Men han var vist også selv ude om det.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre fra dig og hvor er det dejligt at høre, at I bare har det godt. Så går turen videre nordpå nu. her i Danmark er det ved at blive efterår. Jeg mødte lige Peter i Føtex forleden. Yota er blevet meget social, nogle gange kan jeg tage hende op uden hun bliver helt vild. DE opholder sig fortsat meget på dit værelse.
    Knus herfra

    SvarSlet
  2. Hej I 2
    I lever livet
    Vi andre må nøjes med regnvejr, køer på marken og rester til aftensmad.
    Hilsen Anders

    SvarSlet