fredag den 21. september 2012

Magnetic Island

Så kommer der endnu et lille indlœg. Jeg vil på forhånd gerne undskylde stavefejl osv. men jeg skriver fra en engelsk iPad og den kender ikke dansk. Jeg skal nok prøve at gore det forståeligt.

Vi forlod Agnes Water fir at tage videre til Townville hvor vi skulle være en dag og derefter tage videre til Magnetic Island. 
Vi vidste ikk hvor vi ville bo, så vi tog bare det nærmeste hostel vi kunne finde, da vi aligevel kun skulle være der en nat.
Hostellet var fint nok, ikke det bedste, men langtfra det værste vinar været på. Da vi havde puttet vores tasker ind på værelset vill vi finde nogeet at spise, da vi ikke havde cfået frokost. V fandt en subway ved siden af McDonald's og Brugsen.
Sa vikøbte ind, fik en subway til frokost og kobte en til aftensmad og derefr stod den på vores velkendte McDonald's gratis WiFi.

Den 18. skulle vi over til Magnetic Island og vi tof færgen om morgenen. Vi skullle bo på et hostellet "Base" som var rigtig lækkert.
Vi gik en "mindre" tur på en af stierne, men vendte om , da jeg fik det lidt skidt af varmen (den var næsten 30 grader og vi nærmest besteg et bjerg). Jeg fik det hurtigt bedre efter at have fået en masse vand, men vi besluttede at det var bedst at tage tilbage til hostellet og køle lidt af i skyggen.
Da vi kom tilbage til hostellet læste vi lidt og nod at vi ikke skulle noget senere. Om aftenen havde vi en aftensmad voucher og vi fik en rigtig god lasagne.
Udsigt fra stien
Udsigt fra stien
Dagen efter (19.) nød vi godt af poolen og blev lidt brune (og røde bogle steder). Derefter ville vi gå en tur på en af deres  ange stier men kunne ikke finde den sti vi ville gå på så vi gik bare lidt rundt i den nærmeste by. 
Mine fødder efter ca. 1 måned i Australien.
Gæt hvilken slags sko jeg går i :D
Den 20. skulle vi af sted fra Magnetic Island og videre til Cairns. Og det var bare en af de dage hvor heldet ikke er med en. Først virkede internettet på McDonald's ikke, så vi kunne ikke gøre nogle af de ting vi havde planlagt. Derefter var greyhoundbussen næsten 20 minutter forsinket, hvilket ikke er unormalt, men stadig meget irriterende. Og sidst men ikke mindst: trafikuheld på motorvejen! Så alt trafik på motorvejen omkring Townsville var stoppet i næsten 3 timer. Så i stedet for at at ankomme kl. 21 som vi skulle kom vi til Cairns kl. 23.30. Ikke lige vores dag.
Men vi kom dog til Cairns i sidste ende og kom hen til hostellet som virker rimelig godt.

I dag har vi så ikke lavet det store, men det skal der også være plads til. 
Vi har fået bestilt en tur til Great Berrier Reef i morgen, hvor vi fik gratis Scuba Diving da vi er YHA medlemmer og en tur til regnskoven på søndag. 
Vi fik også købt en masse godt og billigt frugt på deres marked og vi har fået vasket alt vores beskidte tøj. Og nu sidder vi som sædvanligt på vores elskede McDonald's og bruger deres dejlige WiFi.

1 kommentar:

  1. Hej Lærke
    Dejligt at høre fra dig igen. Sikke da en tur I har haft til Cairns. Det bliver spændende igen at skulle dykke og så er Australien snart et overstået kapitel. Her er det regn og rusk, og rigtig efterårsagtigt. Mai Britt rejse ud i den store verden i mandags. jeg har planer om næste weekend at male dit værelse
    Knus min skat

    SvarSlet