lørdag den 22. september 2012

Great Berrier Reef

I dag har Kathrine og jeg været ude ved Great Berrier Reef, hvilket er den største konstruktion bygget af organisk materiale og - ifølge en af guiderne - kan det ses fra rummet.
Revet er dog ikke ét stort rev, men består af 2.900 små rev der tilsammen danner Great Berrier Reef. Og der er omkring 2.500 forskellige fiskearter der og rigtig mange forskellige koralarter såsom fingerkoral, spagettikoral, bordkoral, elefantørekoral osv. (og ja, det bliver navngiver efter hvad det ligner).

Da vi er blever YHA medlemmer fik vi også et gratis Scuba Dive, hvilket vil sige at vi skulle dykke med iltflasker. Vi fik en lille rundtur over nogle rev, så en masse fisk og fik lov til at klappe en stor Napoleons fisk (Tryk på mig for at se en Napoleon fisk!) som var yderst sød og rigtig kælen. Specielt for en fisk.
Dykker med napoleonsfisk.
Dykkeren blev kaldt "Red", hvilket nok var en joke, da han var meget rødhåret
Guiderne der fodre fiskene til nogle dykkere (ikke os)
Da vi var kommet op af vandet og havde smidt alt det tunge udstyr var der frokost! Og hvis I ikke har opfattet det endnu så får I det lige igen: backpackere ELSKER gratis mad! Og det var rigtig lækkert. Der var en buffet med en blanding af kolde og varme retter, så der var noget for enhver.

Efter vi havde spist tog vi med de to både der sejlede ud til nogle af revene, så man kan se det uden at blive våd. Der var en båd med glasbund og en semiubåd og det var virkelig godt!





Da klokken var blev 15.30 skulle vi med båden hjem og jeg var desværre blevet en smule søsyg. Der er ikke så meget at gøre ved det, så jeg sad bare inde i båden og så den første film med Mr. Bean 2 gange. De gad åbenbart ikke at skift film, så den kørte bare hele tiden. Eller også er de tosset med Mr. Bean. Who knows.

Nu er vi så ved et rejsebureau, da de har hurtig gratis internet og det nyder vi godt af!

Og ja, jeg skal nok snart ligge nogle billeder op. De kommer op enten i dag eller i morgen.  Eller i løbet af begge, da jeg er kommet rimelig bagefter (som I nok har bemærket).
Men sådan går det, når det ikke er hurtigt internet alle steder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar