lørdag den 19. maj 2012

Diktatoren

I går var jeg inde og se "Diktatoren" sammen med min bror i Megascope. Filmen er en komedie (hvilket nok ikke overrasker de fleste) med Sacha Baron Cohen kendt fra "Borat" og "Bruno" der spiller filmen hovedrolle, diktatoren Admiral General Aladeen.

"Diktatoren" indeholder både den platte humor som man før har set i "Borat" og "Bruno", men også overraskende intellektuel, hvilke gør filmen umådelig humoristisk men også meget satirisk.

Denne satiriske vinkel (som de fleste danskere har en forkærlighed for) i filmen gør den samfundskritisk overfor det amerikanske samfund og ligesom i "Borat" gør grin med vestlige menneskers dumhed om andre lande og nationer. Derudover bliver en diktators syn på den vestlige verden og hans magt også et gennemgående tema i filmen.

Jeg synes at den helt klart er værd at se så tag et smut i biografen før eksamensperioden starter - eller tag ind og se den under, hvis I får brug for en pause mellem eksamensforberedelserne ;)

Filmen kører i Megascope i hvert fald til den 30. maj med varierende spilletider fra 15.45-21.00. I kan bestille billetter i Megascope ved at følge linket: http://megascope.dk/?f=7910.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar