fredag den 4. maj 2012

Battleship

I går var jeg inde og se den nye film "Battleship" i biografen og den var rigtig god! Selve filmen er godt lavet men en masse detaljer (hvilket ikke var overraskende da det er de sammen som har lavet de fantastiske Transformers film) og var godt gennemført.
Og historie var ikke så langt ude og utroværdig som jeg troede den ville være - for come on de skrev den var bygget på spillet "Sænke slagskibe" og det gjorde mig lidt urolig for kvaliteten af handlingen, men der var ikke noget at være urolig for ;) 
Og som en lille bonus er Rihanna (Ja, sangeren Rihanna!), Alexander skarsgård (fra True Blood) med i den! :D Og Rihanna spiller faktisk overraskende godt - meget bedre end jeg havde forventet af en sanger.
I skal dog ikke tage ind at se den, hvis man kun er interesseret i at se Alexander Skarsgård, da han ikke er med i så meget af filmen, som man skulle tro - desværre :p

Lige pt. kører den i Megascope i Horsens i hvert fald til den 15. maj kl. 21.00 alle dage :) Så ta´et smut i biffen og se den med kæresten eller en god ven/veninde :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar