lørdag den 25. august 2012

Thank God for McDonalds' free WiFi

Som overskriften siger: Thank God for McDonalds' free WiFi! For internet er ikke ligefrem en billig ting på hostlet og når Starbucks ikke har det, er det godt at man altid kan stole på gode gamle McD.

Nå, Kathrine og jeg er kommet af sted og sidder lige nu på den nærmeste McDonalds og kigger facebook, tjekker emails og så videre.

Flyveturene gik mere eller mindre smertefrit. Vi fløj med Emirates både fra København til Dubai og fra Dubai til Sidney, men flyene var dog to vidt forskellige størrelser.
Da vi fløj til Dubai var der rigtig god benplads, hvilket man ikke ligefrem kan side at der var fra Dubai til Sidney.
Heldigvis havde hvert sæde deres egen lille skærm hvorpå man kunne følge med i flyveturen, spille forskellige spil såsom minigolf (vores evner i dette var dog ikke så gode, som vi ville have håbet) og et meget bredt udvalg af film, så flyveturene føltes forholdsvis hurtige.

Vi landede omkring kl. 22 australisk tid og tog en taxa fra lufthavnen til vores hostle, da shuttle busserne ikke kørte så sent. Vi skulle bo i værelse 505 og fik udleveret vores keycard som man også skal bruge til at vælge etage i elevatoren, hvilket Kathrines kort havde lidt problemer med.
Vi stillede vores ting ind på værelset - hvor kun en af de 4 andre gæster var og hun sov - og gik ud for at ringe til vores forældre og sige at vi var landet.

Derefter ville vi børste tænder og gå i seng, men da vi ledte efter vores toiletsager i bagagen vågnede den canadiske pige der havde ligget og sovet og vi fandt frem til at der kun var én ledig seng i det værelse, hvilket jo er et større problem eftersom vi er to.
Receptionen kunne dog hurtigt finde et nyt værelse til os (med nok senge og virkende keycards), så det var ikke noget større problem. Så nu bor vi på et 6-personers deleværelse med en pige fra Nordjylland, som var på det samme fly som os, hvilket jo er lidt sjovt.
Det virker dog ikke umiddelbart som om at de har helt styr på tingene, da vi langt fra var de eneste der havde værelsesproblemer.

I dag har vi fået set byen og fået gået benene godt trætte. Vi har selvfølgelig set de normale turistseværdigheder såsom Sidney Opera House, Sidney Harbour Bridge, Opera Quays, the rocks, dets marked og Royal Botanic Garden. Derudover har vi også fået set en god del af Darling Harbour og China Town.

I morgen skal vi med en tur ud til Blue Mountains og se The Three Sisters. Turen kommer også forbi The Olympic Park og en Wildlife Park, så der ser vi meget frem til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar