mandag den 27. august 2012

Sidney

Så er det vires sidste aften i Sidney og den nyder vi (som de andre aftner) på McDonalds. Denne gang med en varm kakao med skumfiduser, da det er lidt køligt.

I dag har vi været på Bridge Climb på Sidney Harbour Bridge, hvilket var utroligt fedt! Desværre må man ikke have kameraer med derop (da de kan sidde fast og de ville ikke tjene særlig mange penge på at tage de ultra specielle billeder af os) og jeg har ikke det indkluderet billede fra toppen af  broen med ned på McD, så I må vente med at se det.
Derudover har vi også været på Bondi Beach (dog ikke for at bade, da det er rigtig koldt når man kommer ud til kysten) og set en masse surfere - nogle bedre end andre - der trodsede det kolde vejr og surfede i de store bølger. 

Og så lige lidt om Sidneys færdselsregler for nogle af dem er lidt anderledes end danmarks. F.eks kan man både cykle og gå ved siden af motervejen og det er ikke en unormal ting at folk gør det. Dertil skal det lige siges at der ikke er noget autoværn mellem cykelstien og motervejen, hvor bilerne må køre 110 km/t, hvilket er utroligt men det virker ikke som om at det forsager ulykker. 
Lyskurvenes farver har åbentbart også en anden betydning hernede efter hvad vi kan forstå og det lyder som følgende:
Grøn: Så kør dog for satan! Og det kan kun gå for langsomt, så gerne 10 km/t over fartgrænsen.
Gul: Skynd dig over med det samme for det bliver snart rødt! Og krydset skal gerne fyldes op!
Rød: Hvis du stadig kan nå at komme over, hvad venter du så på? Kør for satan!


Kathrine og jeg vil nu smutte tilbage til hotellet, da vi skal pakke og tidligt i seng fordi vores greyhound bus går kl. 7.00 i morgen og vi derfor (igen) skal stå tidligt op. Hmm, hvis det bliver ved ender det jo med at blive en vane :p

2 kommentarer:

  1. Hejsa piger.
    Jeg var igår inde og skrive, men det virker ikke altid. Jeg har problemer med at læse koderne. Jeg har lige været på facebook og vi har set jeres billeder. Kan se at Mikkel har skrevet til dig og må give dig ret, at arbejdet er hårdt.
    Lærke hvis du ikke hører fra mine søskende er det fordimde ikke kan finde ud af det med bloggen. Jeg har lovet Ella at hjælpe hende med at oprette en konto. Ellers sker der ikke meget her. Rasmus skal på hyttetur på torsdag og vi skal til sølvbryllup på lørdag. Glæder os til næste beretning. Pas godt på hinanden. Kys og kram herfra. Go bustur nordpå. Far og Mor

    SvarSlet
  2. Hej
    håber alt er vel og I får set noget og mødt nogen i kan dele oplevelserne med
    Herhjemme er vejret mest regnbyger, og Rasmus er på hyttetur så vi 2 "gamle" er alene med fisk og katte.
    Knus fra Hvedevænget

    SvarSlet