søndag den 26. august 2012

Blue Mountains

I dag skulle Kathrine og jeg på en tur ud til Blue Mountains med PJ Tours, så vi skulle stå tidligt op, da turbussen kom kl. 7.30.

Vores chauffør og guide hed Peter og var asiat og derfor (no offense intended) meget svært at forstå i starten, men efter lidt tilvendelse blev han mere forståelig.
Da alle var blevet hentet kørte vi afsted mod vores første destination som var Featherdale Wildlife Park. Her kunne man få taget billeder sammen med koalaer, håndfodre wallabyer (som gik frit rundt i parken) og holde en Tawny Frogmouth (hvilket er en ret stor fugl). Udover de dyr havde de også kænguruer, wombater, tasmanske djævle, dingoer, flagermus, emuer, en stor krokodille og mange forskellige arter af fugle, reptiler og mindre dyr.

Efter Wildlife parken kørte vi ud til Blue Mountains, hvilket tog godt en time i en brugt bus (motoren var i hvert fald ikke glad for at køre op at de mange bakker, men den gav ikke op). Vi gik først rundt i en lille by ikke langt fra Scenic World Top Station, hvor man kommer ned i dalen, og derefter fik vi noget at spise før vi gik hen til The Three Sisters.
Vi kørte ned i dalen med kabelvogne som blev styret af en nordmand (small world :p) og gik lidt rundt nede i regnskoven og tog billeder af naturen og Katoomba vandfaldet (som der ikke var meget vand ved, men sådan er det nogle gange). Vi kørte op med railway, hvilket er noget jeg ikke er sikker på at jeg ville gøre igen, da man næsten kører vandret op af klippevæggen.
Før vi kørte videre stoppede vi ved nogle lookouts, hvor der var en fantastisk udsigt.

På vej tilbage til Sidney kørte vi forbi The Olympic Park, som blev brugt til OL i 2000. Der havde lige været en kamp da vi kom derhen så pladsen var fuld af mennesker ser støttede holdet "Southern Sidney Rabbits", hvilket er et rugby hold.

Vi tog et cruise tilbage til Sidney centrum, hvilket var rigtig flot da vi kunne se solen gå ned over vandet.

2 kommentarer:

  1. Hej så har læst om dagens oplevelser, og det lyder spændende. Far har Googles den store fugl og siger den ligner en ugle, men ikke i fam. med uglen. Her har vi lige drukket eftermiddagskaffe og spist nøddetærte. Mikkel kommer hjem og spiser aftensmad og i næstenuge skal han ikke arbejde så mange timer. Jeg har mødt Frederikkes (fra Føtex) mor til fitness og hun synes det lyder spændende. Jeg skal hjælpe Ella med din blog, hun har været inde og skrive, men hun skal have en konto og det kan hun ikke finderup af, så jeg håber at jeg kan denne gang.

    SvarSlet
  2. Hej der indsniger sig lidt fejl og mangler når jeg bruger ipad'en, men du forstår nok meningen, knus mor

    SvarSlet