Opskriften er på en let hindbærkage der super simpel at lave og dejlig forfriskende.
Opskriften lyder som følgende:
Hindbærkage (ca. 20 minutter)
Billedet og opskriften er fra www.soendag.dk |
2 dl fløde
1 spsk flormelis
1/2 tsk vaniliesukker
250 g hindbær
Mandelknas:
100 g sukker
60 g smør (stuetemperatur)
60 g hakkede mandler
30 g hvedemel
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader.
Tilbered knaset: bland sukker, smør, mandler og hvedemel i en skål. Smuldr dejen med fingrene og bred det ud på en bageplade (lad ikke laget blive for tykt).
Bag knaset gyldent i et par minutter. Vend blandingen lidt, så det bliver sprødt. Sluk ovnen og lade det køle af.
Pisk fløden stiv med flormelis og vaniliesukker. Mos 1 dl hele hindbær let og vend dem i flødeskummet.
Nu kan det serveres og der er flere serveringsmuligheder. Jeg kommer med 2 eksempler, men man kan jo gøre der efter smag og behag.
1) Fordel mandelknaset på tallerkner/i glas og pynt med hindbærskum og friske hindbær.
2) Sæt en stor klump hindbærflødeskum på en tallerkner/i glas og drys med knaset og friske hindbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar